Arian Cani: Shyqyr që po bëhet, Rama naiv që i shan protestat – Top Story

Talk Show politik “TOP STORY”, çdo të hënë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, …

Fonte: Youtube

Ultimi Articoli

Articoli Correlati