Komplikohet prapë liberalizimi i vizave për Kosovën | Bahri Cani

Të paktën dy vende kanë reaguar dhe e kanë kundërshtuar propozimin e Çekisë që liberalizimi i vizave për shtetasit e Kosovës të …

Fonte: Youtube

Ultimi Articoli

Articoli Correlati