Regjistrimi për viza pune dhe vendet e lira të punës | Bahri Cani

Ka filluar regjistrimi për termine në ambasadat gjermane në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut dhe vende të tjera. Po sa vende …

Fonte: Youtube

Ultimi Articoli

Articoli Correlati